Boliginspiration,  Hverdagsliv

Forårsstemning i regnvejret

Hvor er det bare trist at sidde i sofaen og bare kigge ud på den silende regn. Okay, det er måske ikke så slemt, når man ligger godt pakket ind under et blødt og varmt tæppe og hygger sig foran fjerneren med en god serie og en kop te. Men helt ærligt, vi ER trådt ind i foråret, så det triste efterårslignende vejr må gerne snart tage at stikke skråt op!

Jeg forsøger ihærdigt at skabe bare en smule forårsstemning herhjemme ved hjælp af blomster. Jeg er vild med, hvad så simpel en ting som en buket blomster kan gøre ved et rum.

Nu hvor weekenden byder på en ordentlig gang møgvejr, har jeg heldigvis en masse indendørs-projekter, som jeg kan give mig i kast med. Blandt andet mit kontor, som trænger til en god omgang oprydning og en kærlig hånd.

Jeg har hen over den kommende periode en række projekter i flere af rummene i huset, da jeg har fået lov af N at foretage nogle små ændringer i indretningen. Så det er jeg ret spændt på, og jeg er selvfølgelig allerede i fuld gang med at planlægge, hvad der skal ske.

Har I nogle særlige planer for weekenden? ♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *