Job/uddannelse,  Skønhed/mode

Nye negle og en snak om studiet

Årh hvor jeg dog bare synes, at hverdagen flyver afsted lige nu. Der er alt for meget at nå og alt for lidt tid til at nå det i. Jeg kæmper virkelig for at finde den rette prioritering og balance i tingene, men synes det er SÅ svært!

Især studiet har jeg svært ved at få til at balancere med mine fritidsinteresser og familielivet derhjemme. Når det kører godt på den ene front, synes jeg det går alt for meget ud over det andet – og omvendt. Især min start på 2. semester har tæret hårdt på mine kræfter, fordi vi har været og fortsat er i gang med nogle gruppeprojekter, som kræver et ret stort arbejde og engagement uden for studiet. Og selvom det selvfølgelig er spændende at få lov at fordybe sig i nogle bestemte problemstillinger og arbejde intensivt med dem, går det altså ud over min tid til at læse op på pensum til de almindelige undervisningstimer. Så selvom jeg møder op til undervisningen på skolen, får jeg ikke helt så meget ud af det, som jeg kunne have gjort. Det synes jeg er mega ærgerligt, og jeg er på den måde endt med at komme ret meget bagud i flere af fagene.

Jeg bryder mig bestemt ikke om at være bagud, men samtidig kan jeg også mærke, at der simpelthen ikke er flere ressourcer at tage af lige nu. Jeg magter ikke at gøre mere – i hvert fald hvis jeg jeg samtidig skal tage hånd om mig selv… og selvfølgelig skal jeg det! Jeg vil IKKE ende ud i en situation, hvor jeg skal sygemeldes igen. Så vil jeg hellere slække lidt på kravene til mig selv (selvom det er pisse hårdt, når man har en tendens til automatisk at stille tårnhøje krav til sig selv).

Ovenstående problematik er en del af den læringsproces, som jeg er i gang med, og som jeg i bund og grund tror, vi er mange, der kæmper med på egen vis. Vi lever i en verden i konstant fremgang, og vi kan altså ikke forvente af os selv at kunne følge med i og være med til alt, hvad der sker omkring os – og det er OKAY. Det vigtigste er, at vi har os selv med i det, og at vi er i stand til at være i nuet og NYDE det! Og det kan man altså ikke, når man hele tiden kigger fremad på alt det andet, der gerne skal gøres og nåes.

Heldigvis for mit vedkommende har vi ikke undervisning igen før på mandag, så jeg har tænkt mig at bruge de næste dage på at gøre nogle gode ting for mig selv. Jeg har IKKE tænkt mig at gøre ret meget i forhold til studiet. Selvfølgelig er det træls at være bagud, men jeg er temmelig forsikret om, at det hele nok skal gå alligevel. Om ganske få uger skal jeg ud i min første lange praktikperiode i hjemmeplejen, og jeg glæder mig til at få en lille pause fra studiet og komme ud og få fingre i nogle af de ting, vi har lært. Og mon ikke jeg nok skal finde tiden til at få læst op på nogle af de ting, jeg mangler… det er i hvert fald, hvad jeg overbeviser mig selv om.

Og så lige til noget helt andet… Forleden fik jeg lavet disse fine gelénegle, og jeg er helt vild med det afdæmpede lyserøde look!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *