Jeg har truffet en afgørende beslutning

Blue Trenchcoat Love

13579714_10154453957615209_1425915397_o

Et af mine absolut yndlingspieces for tiden er min blå trenchcoat fra Vero Moda. Jeg har sjældent fået så mange komplimenter for et stykke tøj, som jeg har for denne trenchcoat. Det skyldes især farven – den matte blå farve – som de fleste lader til at være helt vilde med. Det var også det, jeg først faldt for ved den. Og så er den bare perfekt til brug her om sommeren. Jeg havde den blandt andet på til dimissionsfesten for nylig.

Har I også et stykke tøj, I bare elsker og nærmest ikke kan få nok af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har truffet en afgørende beslutning