Mad og selvkærlighed♡

Mad er ikke noget vi skal gøre os fortjent til

18676431_10155486700135209_1580537031_o

Frokosten i dag er lidt mere inspirerende end vanligt: perlespelt med varmrøget laks. Og nej, det er ikke hjemmelavet. Det er Føtex-købt men det gør det da ikke mindre lækkert. Det er ikke så tit jeg får laks, men jeg elsker, når det sker. Og i dag ville jeg gerne forkæle mig selv og min kære krop lidt ekstra. Ikke at man behøver en undskyldning for at være god ved sin krop og fortjene mad.

Mad har vi alle BRUG for, men jeg tror alligevel vi er mange, der deler den her tankegang med, at hvis vi skal kunne nyde noget lækkert, skal vi gøre os fortjent til det. Men som jeg skrev i mit forrige indlæg, så er mad jo faktisk en måde at vise omsorg og selvkærlighed på. Og den “omsorg” for os selv har vi brug for, for at kunne fungere, tænke klart og “være til stede” med andre. Selvfølgelig må vi gerne tænke på, hvad vi putter i munden, men vi skal altså også passe på med at blive for fanatiske og huske på, at vi altså ikke skal have gjort os fortjent til det

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad og selvkærlighed♡