Skønhed/mode

Bedre sent end aldrig

Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg modtog denne Goodiebeox, men jeg synes nu alligevel jeg vil komme med en lille anmeldelse af produkterne.

Godt nok var jeg først en smule skuffet over indholdet, da jeg ikke synes, den indeholdt helt så store og lækre produkter som vanligt, men jeg er nu alligevel  gået hen og blevet ret glad for enkelte af produkterne. Mine favoritter må klart siges at være parfumen og neglelakken, som begge har ramt plet i min smag, hvad angår duft og farvevalg.

Håndcremen derimod er ikke lige min kop te. Blomsterduften er lidt for kraftig til min smag, og jeg synes heller ikke cremen har nogen særlig imponerende, blødgørende effekt. Jeg har i hvert fald andre håndcremer, som er langt bedre end denne version.

Jeg har godt nok ikke fået afprøvet tanning drops endnu, men konceptet er jeg ret vild med, nemlig at kunne bevare sommergløden lidt endnu. Jeg vil helt sikkert prøve at blande dem sammen med min bodylotion for at se, om det overhovedet har en effekt (og i så fald om den har en flot effekt) på kroppens farve.

Det sidste produkt, som er en ansigtsserum fyldt med olier fra gulerod, broccoli og chiafrø, er umiddelbart et udmærket produkt og har en ret karakteristisk duft, hvilket jeg godt nok sjældent kan lide i mine ansigtsprodukter. Og hvorvidt den rent faktisk gør noget godt for huden, vil jeg skulle bruge længere tid for at teste.

Det er bestemt ikke min favorit goodiebox indtil videre, men sådan er det jo med den slags koncept. Og der er sikkert nogen, der er helt vilde med produkterne fra lige netop denne box, og som ikke er lige så glade som mig for nogle af de andre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *