Hverdagsliv,  Personlig udvikling,  Skønhed/mode

En taknemmelig jul

Julen i år har været indbringende. Og med det, mener jeg ikke kun i form af gaver (de er selvfølgelig en lækker bonus at få), men særligt i form af betydningfulde stunder sammen med dem, jeg holder af. Jeg har været til forskellige julearrangementer, haft glædeligt gensyn med flere af mine veninder, og så har jeg hygget i stor stil herhjemme sammen med N. Tiden er fløjet afsted… Nu er julen allerede forbi, nytåret er fuld gang med at blive skudt igang, og jeg skal i skole igen allerede i overmorgen.

Jeg føler mig egentlig sket ikke klar til det, for jeg føler slet ikke, jeg er færdig med at julehygge og gå rundt i nattøj det meste af dagen uden at foretage mig det store. Desværre kan vi jo ikke standse tiden (selvom det godt nok ville være en lækker magisk superkraft at besidde), og julen kommer jo heldigvis igen til næste år. Og den ville ligesom heller ikke være noget særligt, hvis den bare varede ved i én evighed… men alligvel, et par dage mere ville ikke have gjort mig noget.

Om ikke andet kan jeg se tilbage på en jul med masser af kærlighedsfyldte stunder med familie og venner, og den glæde, det har givet mig, vil jeg tage med mig ind i det nye år. Jeg vil gøre mit bedste for at mindes den, når det hele brænder på, og det føles som om, der slet ikke er nok timer i døgnet til at nå alt det, man så gerne vil, fordi hverdagens pligter og lektier optager al ens tid og fokus. For de dage vil der komme mange af – det ved jeg.

Jeg håber også, I andre har nydt julen og juleferien (hvis I også har været så heldige at have sådan én). Og så får I lige et lille blik på nogle af mine fine julegaver her på faldegrebet. Jeg har blandt andet fået den blødeste pelsjakke fra Zara og nogle lækre produkter fra Rituals. Har I fået nogle særligt gode gaver eller minder fra julen i år?♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *