Hverdagsliv,  Mad/opskrifter

Familiehygge når det er bedst♡

Denne weekend har virkelig stået i familiehyggens tegn. Vi tog faktisk forskud på hyggen allerede i torsdags med en tur på Gelato Di Natura i Esbjerg (kan VIRKELIG anbefales!). Egentlig var det meningen, at N og hans datter skulle ud og hygge sig alene, fordi de ville købe fødselsdagsgave til mig (og det kan man jo beklage sig over…). Men jeg var ærlig talt en smule misundelig på dem. Heldigvis fandt vi en måde at kombinere deres gaveshopping og en hyggelig eftermiddag sammen alle 3.

Jeg selv havde været i skole og skulle ind til byen for at bytte en gave for min far og nogle bukser, jeg havde købt til L, og så fandt jeg pludselig en kjole, som mindede utrolig meget om én jeg havde kigget på til L, som hun kunne få på til sin farfars fødselsdag næste weekend. Han fylder nemlig 70 år og har inviteret en ordentlig flok gæster til fødselsdagsfest, så dér skal vi jo gerne stå skarpt alle sammen. Jeg ringede derfor til N og spurgte, om vi ikke kunne mødes for at se på kjolen til L, før de skulle videre og kigge på gave til mig, og så foreslag HAN, om vi ikke skulle tage på café og spise kage sammen. Jeg havde da selv tænkt tanken, men at han foreslog det helt af sig selv, var jo bare perfekt for mig.

Så vi mødtes til kjoleshopping og efterfølgende kage+is-spisning. Det var virkelig lækkert (som altid), og jeg gik bestemt derfra med min sukkertrang stillet, og en mave, der var for udspilet til, at jeg kan skyde skyldes på graviditeten alene.


Beklager hvis I er blevet helt lækkersultne af billederne, men det ER altså bare lækkerier, som er værd at vise frem. Og vi fortsatte herlighederne ved at spise hos mine forældre i deres sommerhus fredag aften og hos N’s forældre lørdag aften, hvorefter vi rundede weekenden af med en tur i biografen, herunder en KÆMPE spand popcorn, bland-selv-slik og så lige en gang hjemmelavede hotdogs til aftensmad.


Nu er vi vist efterhånden alle 3 godt mætte på både mad, snolder og råhygge og dermed forhåbentligt klar på at indtage en ny uge fra i morgen. Hvad har I spenderet weekenden på?♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *